Sample title

Wat heeft u nodig?

U bent op zoek naar personeel. Wellicht heeft u al verschillende dingen geprobeerd, of begint u net met zoeken. Hoe dan ook, wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste mensen.

Interim Recruitment

Heeft u behoefte aan het inhuren van een recruiter, recruitment manager of een arbeidsmarktspecialist? Recruitment Improvers kan u helpen aan een sterk netwerk van zelfstandige professionals die snel inzetbaar zijn en uw opdracht adequaat kunnen uitvoeren.

Ook kunnen wij speciaal voor u mensen in dienst nemen die een opdracht kunnen uitvoeren bij u op de zaak.

Personeelwerving
Recruitment advies

Advies

Als u op zoek bent naar advies omtrent uw werving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij iedere adviesopdracht werken wij samen met zeer kundige specialisten. Dat kunnen zelfstandigen zijn, maar ook mensen uit ons netwerk die een 'reguliere' baan hebben en het leuk vinden om hun kennis te delen.

Wij hebben adviestrajecten gedaan in flexibilisering van arbeid, in profielbeschrijving van nieuwe functies, in werving van moeilijk te vinden kandidaten en nog veel meer. U kunt dus voor ieder wervingsvraagstuk bij ons terecht.

Feature Media

Training

In samenwerking met VRRC hebben wij een uitgebreide set trainingen ontwikkeld. Zowel voor HR Managers die werven, als voor recruiters en voor afdelingsmanagers is er ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld leren hoe u een wervende tekst schrijft, en hoe een interview goed uit te voeren.

 

Neem nu contact met ons op!

Wij vertellen u tijdens een kop koffie graag hoe wij u van dienst kunnen zijn

werving & selectie

Werving & Selectie

Heeft u moeite met het vinden van die ene specialist? Krijgt u een cruciale managementpositie niet ingevuld? Maak dan gebruik van onze werving & selectie diensten.

Na een uitgebreide inventarisatie van uw vacature, stellen wij een wervingsplan op, specifiek voor uw situatie. Een directe benadering van potentiƫle kandidaten is hier altijd onderdeel van. Daarnaast kunnen wij in overleg bepalen welke andere instrumenten we kunnen inzetten in de wervingsmix.

Scherp geprijsd

Wij kunnen u tarieven aanbieden die veelal scherper zijn dan traditionele wervingsbureaus. Dit komt omdat wij een eerlijker verdeling hanteren in wie wat betaalt. Interesse? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag hoe dit werkt.

Supplier Management

Als u meerdere leveranciers heeft voor uw flexschil, kan dit een grote hoeveelheid werk met zich meebrengen. Regelmatig tarieven onderhandelen, wijzigende wet- en regelgeving omtrent flexwerkers, uw juridische positie; dit alles vergt een specialist. Wij kunnen u helpen uw leveranciers te managen terwijl uw bedrijf  gewoon doorloopt.

Door middel van standaardisering van uw contracten, het voeren van eenvoudige en geautomatiseerde processen en een duidelijke communicatie intern en naar uw leveranciers, zorgen wij voor een vlekkeloos verlopend inhuurproces.

Sample title
recruitmentkoffie

Kop Koffie

Klaar voor die Kop Koffie? Neem contact met ons op en we maken een afspraak met u.  Wij brengen dan de koekjes of de taart wel mee!