Ik zoek werk als recruiter

Ben jij werkzaam bij een bureau als recruiter of intercedent en wil je graag aan de slag als corporate recruiter of sourcer? Heb je een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in de techniek, HR of marketing? Solliciteer bij ons en kijk in de keuken van verschillende grote multinationals. Je leert recruiten als een eindbaas terwijl je onze klanten aan het beste personeel helpt.

Een uitgebreide sollicitatie of cv is niet nodig. Jij bent actief in de wereld van werk. Daarmee zorg je uiteraard al dat je zichtbaar bent. Dat je een uitgebreid LinkedIn profiel hebt. Met foto's, beschrijvingen en zo. We verwachten wel een ijzersterke motivatie van je. Die kun je aan de telefoon zo overbrengen als een elevator pitch. En die mag je best van te voren geoefend hebben.

Je sollicitatie begint met een belletje naar ons. Jij bent slim en hebt al lang gevonden wie je moet hebben bij ons. Kun jij ons overtuigen dat je graag bij Nederlands mooiste bedrijven aan de slag wilt? Dan volgt er - heel traditioneel - een korte reeks gesprekken. Waarin we jou willen leren kennen. Want dat is voor ons het allerbelangrijkste. Niet je cv, maar je persoonlijkheid geeft bij ons de doorslag.